Pevino Imperial Eco leider in energie-efficiëntie

PEVINO IMPERIAL ECO

Bestel hier

Onder de marktleiders met een laag energieverbruik en een laag geluidsniveau van slechts 35 dB

50% lager energieverbruik

Extreem stil, slechts 35 dB

31% minder CO2-uitstoot*

ELEGANT DESIGN – VOOR ALLE FLESTYPES

Alle planken zijn volledig uittrekbaar en bestaan uit een stijlvolle combinatie van eikenhout en zwart metaal, wat zorgt voor coole contrasten met je flessen. Iets unieks is dat alle flessen met het label naar buiten liggen, wat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een goed overzicht geeft van je flessen voordat je de deur zelfs maar opent. Bovendien zijn de planken ontworpen voor alle soorten flessen.

INNOVATIEVE WIJNKOELER ONTWORPEN IN DENEMARKEN

Pevino Imperial Eco behoort tot het super-premiumsegment en is voor wie zich met de professionals wil meten en zijn wijn echt wil verwennen. De wijnkoelkasten worden geleverd met de beste compressor op de markt die zorgt voor een constant laag geluidsniveau van 35 dB, waardoor het ideaal is om ze op een prominente plek in uw huis te plaatsen. 

Lage geluidsemissie

Pevino Imperial Eco heeft niet alleen een verbeterd energieverbruik. Het is ook een van de stilste wijnkoelkasten op de markt met slechts 35 dB, waardoor het geluidsniveau van eerdere modellen wordt gehalveerd. De wijnkoeler is daarom ideaal voor in de woonkamer of open keuken, waar je een prachtig uitzicht hebt op je flessen.

Uw toekomstige wijnkoeler

Pevino Imperial Eco is marktleider met een laag energieverbruik en een laag geluidsniveau (35 dB). 
Er is plaats voor 96 verschillende soorten flessen, van champagne tot bordeaux. U kunt de temperatuur aanpassen tussen 5-18 °C, afhankelijk van het feit of het een wijnkoeler met één of twee zones is.

Voeg toe aan winkelwagen

*Gebaseerd op berekeningen uit Denemarken.

MAX 3 eenheden
Aantal flessenAantal flessen
Type flesType fles
KoelzonesKoelzones
Energie /kwhEnergie /kwh
VestigingsplaatsVestigingsplaats
Geluidsniveau (dB)Geluidsniveau (dB)
Aantal plankenAantal planken
HoogteHoogte
BreedteBreedte
DiepteDiepte
DraaideurenDraaideuren