Bedrijfsgegevens

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

+45 31 21 51 71
info@wineandbarrels.com
CVR nr.: DK-27702937

 

Bank: Nordea Bank
Account:
21915036659280
BIC/SWIFT: NDEADKKK
IBAN: DK0320005036659280

 

 

 

 

Klantenservice

Tlf. +45 31 21 51 71
E-mail: info@wineandbarrels.nl

Maandag - Donderdag van 08.00 to 17.00
Vrijdag van 08.00 tot 16.30

Het begin van Wineandbarrels

Wineandbarrels werd opgericht in 2008, nadat eigenaar Jakob Dau rondgereisd had door Europa om leveranciers van wijnvaten te vinden voor zijn pas aangelegde wijngaard op Langeland. Op zijn reis vond het twee kuipers in respectievelijk Frankrijk en Hongarije, die beiden handgemaakte wijnvaten produceerden op basis van oude handwerktradities. Zo zag een importbedrijf het daglicht, omdat de vraag naar wijnvaten erg groot was en nog steeds is.

De jaren daarna werd het bedrijf behoorlijk uitgebreid met een ruim assortiment aan inventaris om wijn te bewaren. Meubels, wijnkoelkasten, wijnglazen en andere accessoires voor wijn. Kortom: allerlei mooie dingen voor uw wijn.

Gevestigd in Hillerød, ten noorden van Kopenhagen, is wineandbarrels.com op dit moment één van Scandinaviës grootste leveranciers van apparatuur voor de opslag van wijn en wijnaccessoires. 

Verkoper en producent

Wineandbarrels produceert zelf een aantal producten in fabrieken over de hele wereld en is distributeur voor een aantal van meest bekende producenten van wijnkoelkasten, wijnkasten, meubels, wijnglazen, wijnaccessoires en wijnvaten in Europa. De producten worden rechtstreeks aan de eindgebruikers en via een aantal verkopers en distributeurs verkocht.

Wineandbarrels verkoopt bovendien producten van een hele rij bekende producenten, zoals Spiegelau, Coravin, Xi Wine Systems, Swisscave en ArteVino.

Inrichting van wijnkelder

Ons specialisme is het inrichten van wijnkamers en wijnkelders en dat gebeurt vaak met de hulp van onze eigen vakspecialisten, zoals een interieuradviseur, meubelontwerper en meubelmaker. 

Wineandbarrels pakt de hele klus op; vanaf het design en de interieurvoorstellen tot de levering van een complete, geïnstalleerde wijnkamer.

Over eigenaar Jakob Dau

Jakob heeft veel belangstelling voor wijn en wijnbereiding.

Dat heeft hem op veel plekken op de wereld gebracht en door de jaren heen heeft hij een groot netwerk van wijnproducenten en producenten van apparatuur voor wijnopslag, wijnmeubels en wijnaccessoires gecreëerd.