Bedrijfsgegevens

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

  +45 31 21 51 71
  info@wineandbarrels.com
  VAT no: DK-27702937

 

Bank: Nordea Bank
Account: 21915036659280
BIC/SWIFT: NDEADKKK
IBAN: DK0320005036659280

 

 

 

 

 

Klantenservice

Tlf. +45 31 21 51 71
E-mail: info@wineandbarrels.nl

Maandag - Donderdag van 08.00 to 17.00
Vrijdag van 08.00 tot 16.00

Bij Wineandbarrels hebben we een passie voor wijn en wijnapparatuur. Wij vinden het daarom belangrijk om andere wijnliefhebbers te helpen hun dromen waar te maken. Of dat nu een exclusieve flessenopener is, een nieuwe wijnkoelkast of zelfs een wijnkamer om jaloers op te worden.

De complete wijnbeleving voor de juiste prijs

Wineandbarrels is in 2008 opgericht door Jakob Dau en het bedrijf is gebouwd rond Jakob's grote passie voor wijn, wijnopslag en wijnapparatuur. Hij gebruikte zijn kennis en interesse in de wijnhandel om de juiste producten tegen de juiste prijzen te vinden en deze aan zijn klanten aan te bieden.

Vandaag de dag zijn wij de Europa's grootste verkoper en distributeur van wijnapparatuur en onze webwinkels bedienen heel Europa. Naast onze webshops hebben we ook fysieke showrooms in Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo en Düsseldorf.

Wineandbarrels is een 100% Deens bedrijf en we streven ernaar een verantwoordelijke werkplek te zijn voor ons team van meer dan 50 medewerkers, waar iedereen zich goed voelt en waar het elke dag leuk is om te werken.

Wineandbarrels ontving in 2020, 2021 en 2022 de Gazelle-award van Børsen.

Experts in wijnapparatuur voor wijnliefhebbers zoals jij

Jakob was zelf ook een klant in de wijnwereld en had ondervonden dat de bestaande producten op de markt niet erg modern waren, waardoor hij mogelijkheden zag voor innovatie en ontwikkeling. Daarom reisde hij de wereld rond en vond hij verschillende producten in de belangrijkste wijnlanden van Europa. Tegelijkertijd ontwikkelde hij zelf een aantal producten met nieuwe functies en ontwerpen, zoals PeVino- en Cavecool-wijnkoelkasten, Caverack-wijnrekken en wijnapparatuur. Er ligt nog steeds een grote nadruk op de ontwikkeling van nieuwe producten, die grotendeels gebaseerd is op de feedback van onze klanten.

Deze fundamentele interesse voor wijn en wijnapparatuur is voelbaar in alle hoeken van het bedrijf, waar medewerkers en klanten hun passie voor de waardevolle vloeistof delen.

Wij zijn wijnliefhebbers en specialisten op het gebied van wijnapparatuur en -opslag. Wij zijn ons bewust dat iedereen verschillende smaken en behoeften heeft. Daarom vind je altijd het grootste assortiment in onze webshops en showrooms. Wij hebben zelfs 's werelds grootste selectie producten voor wijnopslag en voor wijnapparatuur.


Ervaring opdoen vóór de aankoop, online én in onze showrooms

Met ons online ontwerpprogramma kun je je eigen persoonlijke wijnkamer indelen, maar je kunt ook de hulp inroepen van een van onze interieurexperts die je graag helpen met een ontwerp. Veel van onze producten kun je ook thuis ervaren door het product in 3D weer te geven met je mobiele telefoon (augmented reality).

In onze showrooms zie je veel van onze producten in het echt, zodat je ze kunt vergelijken voordat je een beslissing neemt. Onze vakkundige productexperts staan klaar om je te begeleiden naar een oplossing die perfect is voor jou. Natuurlijk kun je ook vooraf een afspraak maken. De koffie staat altijd klaar!

Ook organiseren wij regelmatig evenementen in onze showrooms waar je andere wijnliefhebbers kunt ontmoeten, kunt deelnemen aan wijnproeverijen, productdemonstraties en nog veel meer.

Als je onze showrooms niet persoonlijk kunt bezoeken, boek dan een online presentatie rechtstreeks op je computer of mobiele telefoon. Op deze manier zit je ontspannen thuis terwijl onze showroommedewerkers een aantal van onze populairste producten laten zien.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over onze producten en oplossingen en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram.

Selecteer het type lettertype en de tekst voor de gravure (max. 3 regels en 150 tekens)
Vergelijken
MAX 3 eenheden
Aantal flessenAantal flessen
Type flesType fles
KoelzonesKoelzones
Energie /kwhEnergie /kwh
VestigingsplaatsVestigingsplaats
Geluidsniveau (dB)Geluidsniveau (dB)
Aantal plankenAantal planken
HoogteHoogte
BreedteBreedte
DiepteDiepte
DraaideurenDraaideuren